Voor gays en lesbiennes

Van een extra dosis spanning tussen twee gay mannen tot een prettig gevoel van vertrouwen en intimiteit voor lesbiennes – ervaar het zelf. Geef een avondje uit een spannende boost of zorg voor wat extra sensualiteit in de slaapkamer. Bekijk ons ruime assortiment voor de feromonen die bij jou passen.

 

Feromonen formules speciaal voor gays en lesbiennes. 

 

CORPORATIVO - unisex feromonenformule - tijdelijk uitverkocht

Bestel
  • Beschrijving

Corporativo is een unieke formule, die zorgt dat je ontspannen bent. Het parfum creëert tegelijk een aura van vertrouwen, zelfverzekerdheid en respect om je heen. Ook stimuleert het soepele communicatie. 

Corporativo is zeer geschikt voor zakelijke gesprekken en onderhandelingen. Net als voor een sollicitatiegesprek of rijexamen. Corporativo geeft jou als drager een sereen aura en stimuleert onbewust je directe omgeving om open en toegankelijk te zijn. Een wereld aan nieuwe mogelijkheden gaat voor je open.

Deze feromonenformule is geschikt voor mannen en vrouwen en bevat 7 verschillende feromonen en 19,7 mg feromonen per fles.

 

Ongeparfumeerd

Productbeschrijving

· 1 fles bevat 36 ml

· 230 sprays per fles

· verpakking: Italiaans design glazen fles

· basis: biologische MCT olie, alcohol [1:4] 

 

 

Feromoneninhoud

· 7 verschillende feromonen

· 19,7 mg feromonen per fles

 

 

 

Samenstelling: Ethanol, biologische MCT-olie, Androstadienone, Androsterone, Estratetraenol, Epiandrosterone, Dehydroepiandrosterone, Androstenone, Alpha-androstenol, DHEAS Sodium Sulfaat.